Julkaisut

                           

 

                                                 TAIVAS JA MAA - MINNA ORA

                                                         DIGITAALISINGLE

 

 

                                    

Siskot – syöpäkuntoutujat ry tunnetaan voimauttavista, omatoimisista taideprojekteistaan – nyt myös musiikin saralla.

The Rack Doll -bändin lauluntekijä ja solisti, muusikko Minna Ora sai syöpädiagnoosin vuonna 2013. Hyvin pian hän purki tuntojaan musiikkiin, ja syntyi kappale Taivas ja maa. Se kertoo syöpämatkasta – kauhusta ja turvattomuudesta, mutta myös oman voiman löytämisestä ja pelon voittamisesta.

Musiikki on kokonaan Minnan käsialaa: hän soittaa ja laulaa itse. Upean soolon soittaa Minnan mies Kari Ora. Sanat Minna on tehnyt yhdessä sisarensa Anne Saarisen kanssa.

Yhdessä suurisydämisten vapaaehtoisten sekä alan huippuyritysten kanssa Siskot toteuttivat oman musavideon, joka julkistettiin Tampereen Siskopäivillä 2015. Nyt siitä on tehty myös lyrics-versio.

Videon toteuttamiseen ovat osallistuneet Minna Ora, Anne Saarinen, Sini Järnström, Tanja Railo, Niina Mattus, Roscoe Lee, Kristiina Nisula, Inka Ruohela, Minna Dahla, Tiina ja Johannes Aaltonen ja Petri Majuri.

Tuotannon mahdollistivat O.R.A. Music, Angel Films, Yle, Woltti Group, Pioneeri Production, Huiskula, E-studio, Magnum Live ja Rockin´Hot Mama Agency. Kiitos !!

 

Digitaalisingle julkaistiin 20.11 ja 50% levymyyntituloista Minna Ora lahjoittaa Siskot ry:lle

LATAA OMASI TÄÄLTÄ:  https://itunes.apple.com/us/album/taivas-ja-maa-original-version/id1054894223?ign-mpt=uo%3D4

 

 

 

.........................................................................................................................................................................................................

 

 

 

   THE RACK DOLLIN `HOT CITY`-LP ROKKASI LÄPI SYÖPÄHOITOJEN

 


The Rack Doll julkaisi kaksi ensimmäistä singleään vuonna 2013, ja tarkoituksena oli saattaa debyyttialbumi maailmalle mitä pikimmin. Elämä puuttui kuitenkin peliin, kun laulaja Minna Oran rintasyöpädiagnoosi vei suunnitelmilta pohjan.

Matka jatkui yhdessä läpi rankkojen syöpähoitojen ja uuden levyn äänityksiä tehtiin Oran voinnin mukaan Studio Black Moonissa Salossa. Minna vastasi myös levyn äänityksestä.

Tahti hidastui hetkeksi, mutta hyvien hoitotulosten myötä Hot City -levy on viimein saatu purkkiin ja se julkaistaan 15.5.2015. Levyltä löytyy muutama Hurriganes-laina, mutta mukaan sävellettiin myös paljon omia biisejä.

Levy julkaistaan oman levy-yhtiön O.R.A Musicin kautta. Vapaus tehdä ja tuottaa omannäköistä musiikkia on bändille tärkeää. Jakelijana toimii Running Moose Production, ja Englannissa levyä jakelee Ravenheart Music.

 

                                              

 

 

 

..........................................................................................................................................................................................................

 

 

                                THE ELECTRIC LADY

 

 

 

                                                 

 

 

 

                                               

                        Debyyttialbumi BLACK MOON julkaistiin 19.10.2011

 

 

 

Minna Ora (laulu) ja Kari Ora (kitara) perustivat The Electric lady rockbändin 2007.

 

Vuodesta 1997 asti Minna ja Kari keikkailivat ahkerasti ympäri Suomea The Acoustic Lady duona. Vuosia keikkailtuaan Minna alkoi haaveilla sähköisestä bändistä, joka toisi hänen säveltämiin biiseihinsä enemmän voimaa.

 

Pepe Lindholm (rummut) oli ensimmäinen kiinnitys The Electric Ladyyn, ja hän toi oman vahvan kädenjälkensä biisien sovituksiin. Kolmikko demotti ensimmäisiä versioita Minnan biiseistä, ja tapa työskennellä tuntui erittäin hyvältä. Myöhemmin The Electric Ladyyn löydettiin Samuli Jokinen (koskettimet) ja Jussi Sinervo (basso). NYT BÄNDI OLI VALMIS!

 

Pian tämän jälkeen Minna tapasi ranskalaisen taiteilija/rockjournalisti/sanoittaja Nicole Morganin, joka alkoi kirjoittaa bändille englanninkielisiä lyriikoita. Nykyään häntä voidaankin kutsua bändin kuudenneksi jäseneksi ( ja myös Minnan erittäin läheiseksi ystäväksi )

 

 

 

                                ALBUMI

 

 

 

Tammikuussa 2011 The Electric Lady aloitti debyyttialbuminsa äänitykset. Bändi löysi maaseudun rauhasta idyllisen vanhan 1850 luvulla rakennetun maalaistalon. Upeassa miljöössä bändi työsti 3 kuukautta albumimateriaalia, jonka Minna äänitti omalla liikeuteltavalla studiokalustollaan.

 

Seuraava askel oli albumin miksaus Suomenlinnan Seawolf Studiolla. Albumin miksasi ja masteroi Petri Majuri. Hannu Leiden tuotti osan lauluista yhdessä Minnan kanssa ja lauloi myös taustoja You can´t biisissä. The Electric Ladyn debyyttialbumi BLACK MOON julkaistiinn 19.10.2011

 

 

 

Black Moon julkaistiin kesän 2012 aikana myös Ranskassa (Brennus) sekä Englannissa ja Irlannissa (Ravenhearst Music)

 

 

 

 

                               

 

 

 

 

 

 

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna