Muut projektit

 

                   

           AHKERA TYTTÖ JA LAISKA TYTTÖ-SATUSARJAN 1.OSA  

 

 

                                                         

 

 

 AHKERA TYTTÖ, LAISKA TYTTÖ -KANSANSATU KERROTTUNA SEKÄ YLEISKIELELLÄ ETTÄ KARJALAISEN VASKELAN KYLÄN MURTEELLA YHDYSSILTANA UUSI, ILOINEN MUTTA PERINTEINEN LASTENLAULU, JOSSA HIRVIÖT EIVÄT MELLASTA, VAAN MATKAA TEHDÄÄN YHDESSÄ SAMMAKON JA SISILISKON KANSSA TARINAA TUKEE KIRJA, JOSSA SATUA RYYDITTÄÄ 2011 TEHTY KUVITUS JA OSITTAINEN SELVENNYSTEKSTITYS MYÖS VASKELAKSI

 

Taikajana (O.R.A. Music.fi) tuottaa ja julkaisee sarjan tarinoita, jotka esitetään aina paitsi yleiskielellä, myös toisena versiona teemaan sopivalla murteella. Esittäjinä ammattimuusikot sekä murreosuuksissa alkuperäismurteen taitajat – heitä löytyy vielä joukostamme, tosin harvenevassa määrin, mutta kuitenkin, eli nyt on viimeinen aika kerätä yhteen taitajien taidot ja tallentaa ne myös lapsille sopivaan muotoon. Ensimmäisenä levyllä esitetään yleiskielinen satu, sen jälkeen kuunnellaan laulu ja sitten murresatu.

Tuote sopii myös perheen pienimmille – jännittävänkin sadun voi turvallisesti kuunnella yhdessä vanhemman kanssa satukirjaa samalla selaillen ja kuvia katsellen.

Sisältö, pituus n. 35 minuuttia:
1. Ahkera tyttö, laiska tyttö -yleiskielinen satu (lukijana Minna Ora)
2. Sammakko ja sisilisko (Taikajana-yhtye)
3. Ahkera tyttö, laiska tyttö -karjalaisen Vaskelankylän murteella luettuna (lukijana Maire Saarinen)

4. Kaksi upeaa paperinukkea

Cd:n sisältö perustuu lastentarhaopettaja Marja-Leena Suilamon vaskelalaiselta isoäidiltään Anna Lampulta kuultuun ja muistiinkirjoitettuun kansansatuun. Kirjan on kuvittanut Sanni Suilamo ja alkuperäisteoksen on kustantanut Vaskelan sukuseura ry.

 

 Ovh  10.00 + postikulut 4.00

 

Sitovat tilaukset yhteystietoinesi osoitteeseen   Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

                                       

 

 

                                      

 

 

.....................................................................................................................................................................................

 

 

 

       OLAVI, REILU BUSSIKUSKI-TAIKAJANA-SATUSARJAN 2.OSA

 

 

 TAIKAJANA-SATUSARJA YHDISTÄÄ MENNEEN JA NYKYISYYDEN, TODEN JA MIELIKUVITUKSEN- YLEISKIELEN JA MURTEEN!

 

 

                                              

 

                                  KIRJAKIELTÄ JA SALON MURRETTA (SATUKIRJA+CD)

 

Kirjoittanut lastentarhanopettaja Marja-Leena Suilamo, Salon murreversio Ossi Helin. Kirjan on kuvittanut taiteilija Varpu Saari. Lukijoina cd:llä luokanopettaja Sirpa Karjalainen ja murreosuudessa kerrassaan riemastuttava Ossi Helin. Taitto ja tekninen toteutus Studio Black Moon.

Salolaisin voimin hyvin tehty - Se on Salo!

Kirja sisältää satu-cd:n, jossa lystikäs tarina reilusta bussikuskista luettuna sekä kirjakielellä, että Salon murteella. Levyllä myös Lasten Laulukaupunki 2012 -finalistilaulu Satumetsän Sankarit. Laulu levyltä Salossa soi 17.

Ovh  10.00 + postikulut 4.00

 

Sitovat tilaukset yhteystietoinesi osoitteeseen   Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

                 

 

 

 

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna